středa 6. ledna 2016

Hračky pro nejmenší

I ty úplně nejmenší děti můžou mít hračky, které mají smysl. Všechno jsou to výrobky z Fleru odzkoušené na nejmenším půlročním miminku.

Dřevěné kousátka od Aponky


Co je lepšího na kousání než klasické dřevo, všechny ty silikonové, gumové a plastové hračky můžete vyhodit, malinkým nejvíc "chutná " dřevo. Výrobky od "Aponky" jsou vyrobené z ovocného dřeva, prej potom i chutnají, jsou vybroušené absolutně dohladka a miminka je okousají kolem dokola. My máme srdíčko a malé padne krásně do ručičky. Prostě pecka z dřeva :)

http://www.fler.cz/aponka

Chrastítka od uživatele "jeňapr"



Naše miminko si ze všeho nejvíce zahraje s různými cedulkami třeba na dece nebo nějaké hračce. Paní "jeňapr" vyrábí tyto skvělé chrastítka, která mají cedulek habakuk a taky jsou z jedné strany krásně plyšová a z druhé strany krásně barevné. Chrastí tak akorát hlasitě :) Absolutní spokojenost jak na straně maminky tak miminka. Kromě chrastítek má v obchodě další super věci, já jsem nakonec neodolala zástěrce pro kluky s autíčky a dělám si zálusk na spoustu dalších věcí.

http://www.fler.cz/jenapr

Nahřívací polštářky od "Babeko"



Nahřívací pohankové polštářky se hodí jak na bolavé bříško miminka, tak třeba při problémech kojení pro maminku. Tyto od uživatele Babeko jsou navíc moc krásné a zůstane dětem třeba i na mazlení.

http://www.fler.cz/babeko




Žádné komentáře:

Okomentovat